8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Güncelleme Tarihi: 08/03/2018

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle Hastanemizde büyük bir emek ve özveri ile çalışan kadın personellerimiz ile hastanemizde tedavi gören kadın hastalarımız Başhekim Dr.Osman AÇIKGÖZ ve yönetim ekibi tarafından ziyaret edilerek çiçek takdiminde bulunulmuştur.

Ziyaretlerde Başhekim Dr.Osman AÇIKGÖZ, “Ülkemizin sağlıkta örnek ülkeler arasına girmesinde en büyük katkıyı yapan çalışanlarımızın büyük kısmı kadınlarımızdan oluşmaktadır. Aile içindeki sorumluluklarının yanı sıra mesleklerinde de büyük özveriyle çalışıp değer üreten kadınlarımız yaşamın her alanında başarı hikayeleri yazacak güce sahiptirler. Doğumdan ölüme hep yanımızda olan dokunuşlarıyla hayatımızda fark yaratan Sağlık alanında fedakârca çalışan kadınlarımız başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

• 1.JPG
  • 2.JPG