22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü

• IMG_5750.JPG
  • WhatsApp Image 2018-03-22 at 14.12.36 (1).jpeg

22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü

Karaman Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Mehmet Serkan YURDAKUL, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Naime SAYDAM ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Refika GÖZEL 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Gününde Hastanemiz Acil Birimini ziyaret ederek acil tıp teknisyenleri/teknikerleri ile bir araya geldiler. Dr.M.S.YURDAKUL “Cesurca ve fedakârca görevlerini yerine getiren, şartlar ne kadar zor olursa olsun sağlık hizmeti sunmak için durmadan çaba harcayan, insan yaşatmayı, insan acısını dindirmeyi ve insanlığa daha nitelikli bir hayat sunmayı amaç edinmiş, bu kutsal ve onurlu  mesleği büyük özveriyle yerine getiren Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü kutlu olsun” dedi.