Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Etkinliği

Güncelleme Tarihi: 30/03/2018

Karaman Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Danışanları İçin Kahvaltı Etkinliği Düzenledi.

Bugüne kadar başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Toplum Ruh Sağlığı Merkezi  (TRSM) ekibi aralıklı olarak düzenlediği sosyal etkinliklere devam ediyor. Danışanların tedavi ve terapisi için sürdürdüğü uğraşılara danışanlarıyla birlikte kahvaltı etkinliğini de ekledi. Danışanların büyük ilgi ve isteğiyle yapılan bu kahvaltı etkinliği keyifli sohbet eşliğinde gerçekleşti.Düzenlenen bu tür etkinliklerin danışanların sosyalleşmesi ve topluma uyum sağlaması açısından çok önemli olduğu vurgulandı.

TRSM’de görev yapan Sosyal Hizmet Uzmanı Olcay METİK, Hemşire Özlem KOÇAK, Hemşire Havva YAĞCI ve Sorumlu Hekimi Uzm.Dr. Neslihan SEVİL Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde tedavi gören danışanlarımızın sosyal hayata adapte olmaları amacıyla pek çok kurs verilmekte olduğunu ve merkezde tedavi görenlerin kurslarımız sayesinde hem el becerilerini geliştirdiklerini hem de hoşça vakit geçirdiklerini ifade ettiler. Bununla birlikte Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin hafta içi her gün açık olduğu, hasta ve yakınlarını bilgilendirme eğitimlerinin devam ettiği, sabah sporu, günaydın toplantıları, ev ziyaretleri, mutfak terapisi, grup terapisi, resim, halı dokuma ve ahşap boyama kurslarının olduğu ve bu kurslardan; şizofreni, bipolar bozukluk, şizoafektif bozukluk gibi ruhsal hastalıkları bulunan vatandaşların ücretsiz istifade edebildiğini belirttiler.

• 1 trsm.jpg
  • 2 trsm.jpg