Aynı Olayla İlgili Üç Ciddi Vakaya Aynı Anda Profesyonelce Ekip Müdahalesi

Güncelleme Tarihi: 12/04/2018

Aynı Olayla İlgili Üç Ciddi Vakaya Aynı Anda Profesyonelce Ekip Müdahalesi;

10.04.2018 Salı günü 112 Acil Ambulans ekipleri tarafından hastanemize getirilen, kesici delici alet yaralanmasıyla başvuran üç adli vakaya büyük bir işbirliği ile müdahale edildi.

Üç ayrı vaka hep birlikte değerlendirilip aynı anda ilgili branşlar tarafından büyük bir koordinasyon ve iş birliği içinde ameliyata alınarak başarılı bir şekilde tedavileri planlandı. Acil Servisimizde ilk müdahaleleri hızla yapılan ve durumu son derece ciddi olan tüm vakalar icapçı ve nöbetçi uzmanlarımız tarafından ameliyata alındı. Başarılı geçen operasyon sonrasında hastalarımızın durumu stabil olup hastanemiz adına bu sürecin yürütülmesinde emeği geçen Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Yıldıray KURUÇAY, Anestezi Uzmanı Uzm.Dr.Burcu Kadriye AKBAŞ, Genel Cerrahi Doçenti Doç.Op.Dr.Ahmet ASLAN, Üroloji Uzmanı Op.Dr.Ufuk YAVUZ,       Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Osman Yaşar IŞIKLI, Üroloji Uzmanı Op.Dr.Ahmet ŞANLI, Göğüs Cerrahi Uzmanı Süleyman CEYHAN, Acil Birimimizde ilk müdahaleyi yapan Acil Tıp Uzmanı Uzm.Dr.Bülent GÜNGÖRER, Pratisyen hekim Dr.Mustafa Kemal AKILLIOĞU’na ayrıca yardımcı sağlık personellerimiz ve tüm çalışanlarımıza göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür ederiz.