Hastanemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliği

• WhatsApp Image 2018-04-23 at 17.43.54.jpeg
  • WhatsApp Image 2018-04-23 at 17.44.08.jpeg
    Hastanemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliği;

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Hastanemiz çocuk servisinde yatan çocukların bayramı kutlandı.

Karaman Valisi Sayın Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık , Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Osman Açıkgöz ve Vali Ali Akan İlkokulu Müdürü Özcan Üstün hastanemizin çocuk servisinde yatan çocukları ziyaret ederek onları sevindirdi.

Ziyaret öncesinde Vali Ali Akan İlkokulu öğrencileri arkadaşları için müzikal gösterilerini sundular. Gösterileri ilgiyle izleyen minikler, dans eden arkadaşlarına alkışlarıyla eşlik ettiler. Öğrencilerin hazırladıkları şiirler ve tiyatro gösterisi de protokol üyelerinin ve misafirlerin beğenisini topladı.

Programın sonunda Sağlıcakla Kal Projesinin uygulanmasında emeği geçen okul yöneticilerine ve öğretmenlere Karaman Valisi Sayın Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu tarafından teşekkür belgesi verildi.

Program sonrasında çocuk servisinde tedavi gören çocuklarla yakından ilgilenerek hastalıkları hakkında ailelerinden bilgi alan Karaman Valisi Sayın Fahri Meral ve beraberindekiler geçmiş olsun dileklerinde bulunurken onlara oyuncaklar hediye ettiler.

Çocukların yüzlerinde gülücükler bırakan program çekilen fotoğraflarla sona erdi.