29 Ekim 2023

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yılı anısına ulusal ve uluslararası arenalarda düzenlenen edebi yarışmalarda hastanemizde görev yapan iki personelimiz birincilik ödülüne layık görüldü. Hastanemizde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Uz. Dr. Nurgül Baldemir Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen 7’den 70’e 100.yıl temalı “Cumhuriyet’in 100. Yılı” şiir yarışmasında “Cumhuriyet Asrı” adlı şiiri ile 1.lik ödülü almıştır.  Hastanemiz Basın ve İdari Yazışmalar Biriminde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapan İbrahim Şaşma ise Türk Eğitim- Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılı konulu şiir yarışmasında  "Bir Asrin Terennümü" bir  isimli eseri ile birincilik ödülüne layık görülmüştür. Her iki personelimizi de elde ettikleri bu başarılar adına Başhekimliğimizce kutluyor, kendilerine çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz.

Doç. Dr. Halil İbrahim Taşcı
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi