ACİL SERVİSTE HİZMET KAPASİTESİ ARTTIRILDI
08 Kasım 2023

Gelişmiş tıbbi cihazlar ve sunulan kaliteli sağlık hizmeti ile bölge hastanesi hüviyetine sahip olan Karaman Eğitim ve Araştırma  Hastanemizde  acil servisin daha verimli bir hale getirilmesi için başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Bu düzenlemelerle birlikte ayaktan hasta ile, sarı, kırmızı ve travma odalarındaki müdahalelerde yoğunluk azaltılırken, muayene, müdahale ve bekleme alanları genişletiliyor. Çalışmaların tamamlanması ile ihtiyaca göre ayrıştırılmış yeni fiziki ortamlarda vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet verilecektir. Bu bağlamda Hastanemiz Acil Servisinde hastalarımıza verilen hizmet kalitesini arttırmak amacıyla, vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda mevcut gözlem alanı 9 yataktan 18 yatağa çıkarılmış olup, vatandaşlarımızın bekleme ve tedavi olma süreleri azaltılması amaçlanmıştır. Yapılan son çalışmalarla birlikte yeni hizmet birimleri faaliyete geçirilerek kullanıma açılmıştır.

• acil (7).jpg
  • acil (5).jpg