Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine Yeni Cihazlar Alındı
06 Aralık 2023

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesine yeni cihazlar alınarak hizmete sunuldu. Vatandaş odaklı ve kaliteli hizmet anlayışını sürdürdüklerini belirten Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Halil İbrahim Taşçı; ‘’ Vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde, Eğitim ve Araştırma Hastanemiz bünyesine iki adet diyaliz cihazı, bir adet taşınabilir ventilatör, bir adet taşınabilir röntgen cihazı ve bir adet ekokardiyografi cihazı girişimlerimiz sonucunda Sağlık Bakanlığımız tarafından hastanemize kazandırılmıştır. Gelen cihazların kurulumu yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Hastanemize kazandırmış olduğumuz, hastalarımızın şifaya kavuşmasında yol gösterici olan bu son teknoloji cihazlarımızın, Karaman’lı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

• yeni_cihaz