Edebiyatçı kimliği ile de tanınan İbrahim Şaşmaya Ödül
22 Haziran 2023

ibrahim-sasma.jpg

Hastanemizde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak Basın ve İdari Yazışmalar Biriminde görev yapan aynı zamanda edebiyatçı kimliği ile de tanınan İbrahim Şaşma, ulusal ve uluslararası arenalarda almış olduğu edebiyat ödülleri ile  göz doldurmaya, Karaman’ın olduğu kadar sağlık tesisimizin de gururu olmaya devam ediyor.
Uzun bir dönem hastanemizde hizmet veren aynı zamanda edebi çalışmalarını da sürdüren Şair İbrahim Şaşma’nın bugüne kadar beş yüze yakın edebiyat ödülü aldığı bilinmekte ve şairimizin basılmış beş şiir kitabı bulunmaktadır.
En son Samsun ilinde ulusal boyutta düzenlenen ve yaklaşık 3000 şiirin yarıştığı İlkadım Belediyesi 4. Cemal Safi Şiir Yarışmasında üçüncülük ödülü alan personelimizi elde ettiği bu başarıları adına Hastane Yönetimi olarak tebrik ediyor, personelimizin başarılarının devamını diliyoruz.