Çocuk Efor-Holter-EKG birimi hizmete girdi
12 Temmuz 2023

Son zamanlarda gücüne güç katmaya devam eden Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanemiz yeni üniteleri ve tıbbi donanımıyla hizmet uygulamalarında önemli gelişmelere imza atmaya devam ediyor. Hastanemizde 18 yaş altı hastalarımızın teşhis ve tedavilerinde kullanılmak üzere EKG  ve Holter çekimlerinin, boy ve kilo ölçümlerinin, Efor testlerinin yapılabileceği Çocuk Efor-Holter-EKG birimi hizmete girdi. Çocuk hastalarımızın hizmetine sunulan bu birimde özellikle kalp rahatsızlıklarında oluşabilecek tehlikelerin önceden tespiti yapılabilecek, çocuklarda  kalp damar tıkanıklığı ve kalp ritm bozukluğu gibi rahatsızlıkların  teşhis ve tedavisinde başka hastanelere gerek kalmadan ilimizde çocuk hastalarımızın  tetkikleri ve ölçümleri alanında uzman ve deneyimli ekibimiz ile yürütülecektir.
Bu bağlamda halkımızın sağlık alanında ihtiyaç ve taleplerini yerine getirmek için gelişen teknoloji ve modern tıbbi donanım ve yetişmiş sağlık personeli ile tedavi yöntemlerini en üst seviyede hastalarımızın kullanımına sunarak sağlıklı nesillerin yetişmesine imkân vermek için çalışmalarımız devam edecektir.