8 Yataklı Yara Bakım Ünitesi yeni yerinde hizmet vermeye başladı
17 Temmuz 2023

Hastanemizde 8 Yataklı Yara Bakım Ünitesi yeni yerinde hizmet vermeye başladı.  Sağlık tesisimizde tekrar yapılandırılan ünitede uzun süredir var olan ve/veya uzun süre devam eden yaraların bakımı yapılabilecektir. Ünitemiz bünyesinde; pansumandan ileri teknolojik damar müdahalesine, ortopedik cerrahi müdahalelerden yara kapamaya yönelik rekonstruktif cerrahi müdahalelere her türlü tıbbi uygulama hizmeti verilebilmektedir. Diğer hastanelere model teşkil edecek bir ünitemizde konusunda uzman hekimleri ve tıbbi personeliyle yara bakım tedavileri gerçekleştirilecektir.  Hastane İdaresi olarak yara bakım tedavisi konusunda daha kapsamlı işler yapma azmi ve kararlığında olduğumuzu bir kez daha vurguluyor, geliştiren bilimsel yenilikler ile kendini bütünleyen bir yaklaşım benimseyen ünitemizin Karaman ilimize ve çevre bölge hayırlı olmasını temenni ediyoruz.