Karaman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Bağışı
31 Ağustos 2023

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine Karaman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Ortopedi dalında özellikli ameliyat yapılmasına imkân tanıyan ameliyat masası bağışlandı.
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Başhekimlik binasında gerçekleştirilen törenle bağışlanan ameliyat masası vatandaşlara hizmet verecek.
Törene, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Kapar, Yönetim Kurulu Üyeleri Musa Akgül, Esat Şen ve Vural Eldoğan katıldı.
Hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Halil İbrahim Taşcı hayırseverliğin özünde insan sevgisinin yer aldığını ve yapılan hayırların insan sağlığına hizmet vermeye devam etmesi kapsamında  en güzel insanlık mirası olduğunu belirterek bu anlamlı bağışlarından dolayı Karaman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ne  ve bağışa katkısı olan Karamanlı iş insanlarına teşekkürlerini sundu.

• osb (3).jpeg
  • osb (2).jpeg