Eğitim ve Araştırma Hastanesine Cerrahi Alet Alındı
11 Eylül 2023

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne cerrahi operasyonlarda kullanılmak üzere çeşitli aletlerin alımı gerçekleştirildi.
Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne cerrahi alet alımı yapıldığını duyuran Başhekim Doç. Dr. Halil İbrahim Taşçı; ‘’ Hastanemize yapmış olduğumuz alım ile birlikte tüm cerrahi branşlarda yapılacak olan operasyonlar için kullanmakta olduğumuz aletler arasına yenilerini ekledik. Hastane yönetimi olarak bizim tüm çabamız Karaman’lı vatandaşlarımızın en üst düzeyde sağlık hizmeti alabilmesidir. Mesai arkadaşlarımızla birlikte bu gayret içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.
Bu alımların gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Saray SEKA-SAR Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sami Özdağ bey’e, Bifa Bisküvi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu bey’e ve Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru bey’e teşekkür edildiği belirtildi.

• cerrahi-alet (3).jpeg
  • cerrahi-alet (2).jpeg