Başhekim Taşcı İlimizdeki Gazileri Ziyaret Etti
19 Eylül 2023

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Doç. Dr. Halil İbrahim Taşcı ile hastane yönetimi ilimizdeki gazileri ziyaret etti.

İlk olarak Karaman Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden Taşçı ve ekibi dernek başkanı Behiç Baş ve gaziler ile sohbet bir süre sohbet ettikten sonra dernekten ayrıldı.  Daha sonra, Irak'ın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda yaralanarak Gazi olan ve Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Birimi tarafından tedavisine evde devam edilen Uzman Çavuş Emrullah Andaç'ı evinde ziyaret etti.

Ziyaretleri esnasında Gaziliğin onuruna ve kutsiyetine değinen Başhekim Taşcı; " Yılda bir kez değil, her gün hatırladığımız gazilerimizi, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle  ziyaret etmek istedik. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın ve milletimizin bütünlüğü uğruna canlarını ortaya koyan, vefat etmiş tüm gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan kahraman gazilerimize ise saygı ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi

Çalışan gazileri de unutmayan Taşcı, 2010 yılında Isparta'da eğitim esnasında gazi olan, hastane personeli Samet Altıntaş'ın Gaziler Gününü kutlayarak, günün hatırasına plaket takdim etti.

• gaziler (4).jpeg
  • gaziler (3).jpeg